Over ons
Sustainable mobility

Over ons

Bij Sustainable Mobility streven we naar mobiliteit die niet alleen nu, maar ook in de toekomst duurzaam blijft. Als bedrijf helpen wij particulieren en bedrijven (MKB en ZZP) bij het maken van de juiste keuze tussen mobiliteit en milieu.

Onze ambitie is groot en we beginnen klein, stap voor stap zullen we ons aanbod uitbreiden.
Onze eerste stap is het aanbieden van betaalbare elektrische en plug-in hybride auto’s, speciaal gericht op particulieren, ZZP’ers en klein MKB. Wij begrijpen dat mobiliteit voor iedereen anders is en daarom kijken we samen met jou naar jouw echte mobiliteitsbehoeften. Zo vinden wij samen de best passende oplossing.

Stap twee is dat we, indien nodig, een duurzame financieringsoplossing bieden die past bij jou als klant. Onze financierders werken op een duurzame manier en zoeken naar een oplossing die bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat jouw mobiliteit niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de omgeving.

Stap drie is gericht op het vinden van de juiste oplaadoplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om openbaar opladen, snel-laden, thuis laden of bij het bedrijf, wij bieden advies en kunnen samen met onze partners zorgen voor de juiste oplossingen. Hierbij kijken we ook naar het gebruik van groene of hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen en windturbines.

Bij Sustainable Mobility richten we ons op drie belangrijke bouwstenen voor duurzame mobiliteit: de juiste (combinatie van) voertuigen en vervoer, de juiste financiering en de juiste oplaadoplossingen. Onze vervolgstappen zij dan ook het bieden van advies en oplossingen voor deze bouwstenen, in samenwerking met onze partners.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak en ons geloof in samenwerking vormen de basis van ons bedrijf. We werken daarom samen met specialisten in hun vakgebied voor de mobiliteitsoplossingen van vandaag en morgen. Denk hierbij aan deelplatformen, combinaties van eigen vervoer en OV, aanbieders van (elektrische) fietsen, laadoplossingen en betaaloplossingen. Zo kunnen jou de best mogelijke oplossing bieden voor duurzame mobiliteit vandaag en morgen…..

 

Sustainable mobility

Team

Sepp van Loon

Sepp van Loon

CEO/ Founder